Ravintovalmennus

Yksilöllinen ravintovalmennus auttaa löytämään juuri Sinulle sopivat keinot oman terveytesi ylläpitämiseen tähdäten aina pysyviin elämäntapamuutoksiin. Ravintovalmennus sopii sinulle, joka haluat voida paremmin, syödä terveellisemmin sekä keskittyä hyvinvointiisi. Ravintovalmennuksen avulla saat vinkkejä arjen ruokailuihin, painonhallintaan, parempaan jaksamiseen ja vatsasi hyvinvointiin. Terveellinen ruokavalio vaikuttaa suotuisasti myös vastustuskykyyn, ihon kuntoon ja unenlaatuun. Ravintovalmennus on osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. 

Henkilökohtaiseen ravintoanalyysiin perustuvassa valmennuksessa otetaan aina huomioon jokaisen ihmisen yksilölliset tarpeet. 

Henkilökohtaisessa ravintoanalyysissa kartoitetaan mm. kaloreiden sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti suhteessa suosituksiin ja tavoitteisiisi sekä energiaravintoaineiden jakautuminen. Saat tapaamiskäynnillä palautteen ravintoanalyysista aina myös kirjallisena sen sisältäessä myös sinun tavoitteitasi tukevat muutosehdotukset.

Ruokapäiväkirja-analyysi 89 euroa (sis. alv. 24%)

  • 15 min aloitustapaaminen, jossa tavoitteiden kartoitus ja ohjeistus ruokapäiväkirjan täyttöön (voidaan toteuttaa myös etänä puhelimitse tai sähköpostitse)
  • Ruokapäiväkirjan täyttö (4 vrk)
  • Tapaaminen (60min) ravintovalmentajan kanssa, jossa saat henkilökohtaisen ravintoanalyysin suullisesti ja kirjallisesti
  • Tavoitteitasi tukevat vinkit ruokavalioon.

Sinulle, joka haluat ohjeet ruokavaliosi muuttamiseen terveellisemmäksi.

Ravintovalmennuspaketti 130 euroa (sis. alv. 24 %)
sisältää ruokapäiväkirja-analyysin lisäksi myös seurantakäynnin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ravintovalmennuspaketti sisältää:

  • 15 min aloitustapaaminen, jossa tavoitteiden kartoitus ja ohjeistus ruokapäiväkirjan täyttöön (voidaan toteuttaa myös etänä puhelimitse tai sähköpostitse)
  • Ruokapäiväkirjan täyttö (4 vrk)
  • Sisältää kaksi tapaamista (á 60 min) ravintovalmentajan kanssa. Ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi ravintoanalyysi ja ensimmäiset tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet (myös kirjallisena). Toisessa tapaamisessa n. 2-3 viikon kuluttua tarkennetaan tavoitteiden mukaisia ruokavalio-ohjeita ja seurataan muutosten etenemistä.
  • Tavoitteitasi tukevat vinkit ruokavalioon
  • Esimerkkejä ateriamalleista ja terveellisiä ruokareseptejä

Energiaa ja pirteyttä päiviisi!

Ravintovalmennuksista vastaa Henna Paananen, koulutettu Ravintovalmentaja (Trainer4You)

Ajanvaraukset ja lisätiedustelut ravintovalmennuksesta ja niiden sisällöstä henna.paananen(a)fysiopuisto.fi tai puhelimitse 044 532 1533.