Myyntituotteet

Fysitassa on myynnissä valikoituja erikoistuotteita terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Kaikkiin palveluihimme on ostettavissa myös lahjakortteja. Lue lisää lahjakorteista ja niiden ostosta vaikkapa suoraan kotisivuilta tältä sivulta.


PilatesrullaKestävällä ja pitäväpintaisella Pilatesrullalla harjoittelet tehokkaasti ja miellyttävästi keskikehon hallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä.

Rullaa voi käyttää myös venyttelyyn sekä nivelten ja selkärangan liikkuvuuden harjoitteluun.


MinirolleriMinirolleri on sama kuin Pilatesrulla mutta kompaktissa matkalle helposti mukaan otettavassa koossa.

Rullailut kehonhuollon osalta onnistuvat likipitäen samalla lailla kuin pidemmälläkin rullalla ja loput mielikuvitusta käyttäen ;)

FasciapalloFascia-Pallo sopii hyvin lihaskalvojen käsittelyyn.

Pallo sopii myös jalkapohjien lihasten venyttämiseen ja hierontaan.


Luonnon Lämpö -pakkaus


Kotimaisella vehnällä täytetty puuvillainen Luonnon Lämpö - lämpö-/kylmäpakkaus on suunniteltu helpottamaan ja rentouttamaan niska-, hartia-, selkä-, nivel-, ja lihaskipuja.
Lämmitys mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa alumiinifolioon käärittynä ja jäähdytys kylmäpakkauskäytössä pakastimessa muoviin käärittynä.
Rentoudu viljalta tuoksuvan Luonnon Lämmön avulla!

Solidea -tukisukkahousut

Solidea -kompressiotuotteilla voidaan hoitaa jalkojen väsymiseen, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin ja jopa selluliittiin liittyviä ongelmia sekä vastata jatkuvasti kasvavaan ennaltaehkäisevän hoidon tarpeeseen.

Perinteisen näköiset hoitosukat jätetään usein käyttämättä ulkonäkösyistä vaikka hoidon tarve olisi ilmeinen. Solidea -malliston tuotteet näyttävät modernilta ja tyylikkäiltä ja samalla täyttävät lääkinnälliset hoitovaatimukset.

Laajasta mallistosta löytyvät tuotteet eri käyttötarkoituksiin ja tilaisuuksiin, niin juhlaan, arkeen kuin matkalle.

LPG kasvotuotteet

LPG n CELLU M6, maailman johtavin organisaatio solustimulaatiossa, on kehittänyt ainutlaatuisen kosmetiikkasarjan jonka perustana on ENDERMOLOGIE. 

Uusi hienostunut resepti ja korkealuokkaiset ainesosat, Bioteknologian kehittämät uusimmat vaikuttavat aineet. Ei sisällä parabeeneja eikä phenoxyetanolia.

6 anti-aging kasvotuotetta kohdistettu tyypillisimmille ongelmille kasvojen ihossa: veltostunut iho, menetetyt muodot, paksuuntunut iho.

Painopallo


Mambo Soft Med painopallot ovat pieniä halkaisijalta 12cm suuruisia painopalloja. Pallot sopivat mm. kuntoutuskäyttöön ja niistä on helppo ottaa kiinni.

Pallojen vinyylipinta omaa suuren kitkan jolloin pallot eivät luisu käsistä. Pallot ovat pehmeitä eivätkä pompi.Kuntopallo vahvistaa harjoitusten tehoa yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Materiaali on pehmeää silikoonia ja painona hiekkatäyte.

1 kg tai 1,5 kg

TheraBand -vastuskuminauha


Thera-Band on jo käsite vastuskumiharjoittelussa.

Thera-Band:in jumppakuminauhoja käytetään esim. kuntoutuksessa ja ryhmäliikunnassa.

Vastuskuminauhoilla harjoittelu on turvallista ja tehokasta; mitä pidempi liikerata, sitä suurempi vastus ja voimakkaampi jarruttava eli eksentrinen liike.