LPG-hoidot

LPG - hoidolla voidaan hoitaa erilaisia kehon kiputiloja ja ongelma-alueita.

Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta tehostuu ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä.

Lpg - Hoidon ansiosta lihasten palautuminen ja erilaiset revähtymät, jännevammat, arpikudokset ym. paranevat nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä.

LPG -terapeuttiset hoidot

LPG -Sporthoidot

 • Vähentää turvotusta
 • Lievittää kipua
 • Parantaa aineenvaihduntaa
 • Lisää arpikudoksen elastisuutta
 • Hoitaa akuutteja ja kroonisia tulehdustiloja (esim. bursiiti, epikondyliitit, tendiniitit)
 • Helpottaa fibromyalgiakipuja

 • Tehostaa palautumista (30%)
 • Nopeuttaa urheiluvammojen parantumista
 • Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista
 • Estää arpikudoksen syntymistä
 • Valmistaa lihaksia suoritukseen

LPG -arpikudoksen hoito

Sektioarven LPG-hoitoa

LPG -tekniikoilla on positiivinen vaikutus sidekudoksen paranemiseen. LPG- hoito lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa haavan ympärillä, mikä nopeuttaa haavan paranemista. Kun haava on parantunut ja reunat kiinnittyneet hyvin, voidaan aloittaa LPG-hoito arpikudoksen päältä. LPG-hoito sopii erinomaisesti mm. sektioarpien ja muiden leikkausten jälkeisten arpien hoitoon sekä palovammaihon hoitoon. Hoito on mahdollista toteuttaa vaikeillekin ihoa alueille kivuttomasti ja tehokkaasti vaikuttaen välittömästi neste- ja verenkiertoon. LPG -hoito vähentää ja ehkäisee fibroosia.

Raskaus ja LPG-hoidot

Raskaus saattaa aiheuttaa jalkojen turvotusta, väsymistä ja kipeytymistä. Onneksi näihin oireisiin on kehitetty tutkitusti tehokkaat LPG -Endermologie-hoidot, jotka tuovat helpotusta väsyneisiin jalkoihin vähentäen samalla turvotusta. Hoitomuoto on miellyttävän tuntuinen, luonnollinen ja turvallinen. LPG Endermologie tehostaa laskimo- ja lymfavirtausta tuoden välittömästi helpotusta oireisiin. 

Raskaana olevan LPG-hoidossa huomioidaan aina raskauden vaihe ja sen etenemiseen liittyvät fyysiset ja psyykkiset muutokset. LPG Endermologie-hoidot voidaan toteuttaa puoli-istuvassa asennossa tai kylkimakuulla. Kylkimakuulla äidin asento tuetaan hoidon ajaksi rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin tyynyjen avulla.

Lisätietoja raskauteen liittyvistä LPG-hoidoista löydät täältä.

Kudosta käsitellään konkreettisesti jolloin saadaan aikaan lpg:n oma "mechano transduction" -ilmiö (mekaaninen siirtyminen). Hoidon vaikutus on syvä ja laaja, ilman käsittelyn tuomaa jälkikipua. 


LPG-hoidot Fysitasta - jo lähes kymmenen vuoden kokemuksella!

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää LPG-hoitoihin liittyen. 
Voit varata ajan LPG-hoitoon myös ilman lääkärin lähetettä!