MamaMassage® -raskaus ja äitiyshieronta

MamaMassage® tukee ja helpottaa raskaana olevan naisen kehon fyysisiä muutoksia ja yleisimpiä kiputiloja sekä auttaa synnytykseen valmistautumisessa.

Raskaushieronta auttaa rentoutumaan ja helpottaa kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Hieronta helpottaa turvotuksia käsissä tai jaloissa sekä vaikuttaa usein rentoutumisen kautta suotuisasti myös ruoansulatukseen. Hieronnalla voidaan helpottaa raskauteen mahdollisesti liittyviä iskiastyyppisiä kipuja sekä liitoskipuja. Annamme tarvittaessa myös yksilöllisiä hoito-ohjeita näiden oireiden lievittymiseksi ja ennaltaehkäisyksi.

Raskaushieronnassa huomioidaan aina raskauden vaihe ja sen etenemiseen liittyvät fyysiset ja psyykkiset muutokset. Raskaushieronta voidaan toteuttaa puoli-istuvassa asennossa tai kylkimakuulla. Kylkimakuulla äidin asento tuetaan hieronnan ajaksi rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin tyynyjen avulla.

Raskaushieronta tuo kokonaisvaltaista hyvää oloa äidille ja vauvalle.

MamaMassage® tukee ja helpottaa synnyttäneen naisen kehon palautumista sekä erkauman ja lantionpohjan kuntoutumista.

Koko työtiimimme on suorittanut MamaMassage®-koulutuksen. Lisäksi hierontojen tukena ovat useat äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan syventyneet koulutukset.