Hyvän Olon lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihimme

Lahjakortti rentouttavaan LPG-hoitoon, hierontaan tai fysioterapiaan on mukava lahja kenelle tahansa. Saatavilla on lahjakortteja myös vauvahierontoihin ja vauvahieronnan yksilöohjaukseen sekä uutena myös äiti-vauva-hierontalahjakortti (esimerkiksi äitienpäivä-, syntymä- tai kastelahjana).

Huom. Nyt ostetut lahjakortit ovat voimassa pidennetyllä voimassaoloajalla 31.12.2020 asti.

Tilaa lahjakortit suoraan postiisi, sähköpostiisi tai osta tulostettava lahjakortti tältä kotisivulta!

Lahjakorttiostot onnistuvat paikan päällä. Voit myös tilata sen kätevästi kotiisi puhelimitse 044 532 1533 tai sähköpostitse maija.marjanen(a)fysita.net. Voit tilata lahjakortin myös yhteydenottolomakkeella.

Ilmoita tilauksessasi omat yhteystietosi sekä lahjakortille kirjattavien hoitojen määrä ja pituus tai lahjakortille haluamasi summa. Lahjakortin tilauksesta postitse ei tule ylimääräisiä postikuluja ja lahjakortin maksu suoritetaan lahjakortin mukana tulevalla laskulla. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse viikon sisällä, sähköpostitse parin vuorokauden kuluessa.


Haluatko ostaa lahjakortin heti?

Suosituimmat lahjakorttimme on luotu nyt tulostettaviksi versioiksi, joten voit ostaa ja tulostaa lahjan Fysitan palveluihin samantien allaolevista lahjakorttivaihtoehdoista. Klikkaamalla haluamaasi lahjakorttilinkkiä, pääset tulostettavaan pdf-tiedostoon. Löydät maksuohjeet ja tilinumeron tämän tulostettavan lahjakortin yläreunan leikattavasta osasta.

Lahjakortti on voimassa vasta, kun maksusuoritus näkyy Fysita Oy:n tilillä. Muista kirjoittaa lahjakortin saajan nimi viestikenttään! 

Koronatilanteen vuoksi nyt ostettuihin lahjakortteihin on lisätty voimassaoloaikaa niiden ollessa voimassa 31.12.2020 asti.

ANNA LAHJAKSI HYVÄÄ OLOA!


Fysitasta Hyvän Olon lahjakortteja kaikenikäisille.