Hieronta

Hieronnassa vaikutetaan erilaisin ottein ja tekniikoin pehmytkudoksiin, kivun lievittymiseen, neste- ja verenkierron vilkastumiseen sekä rentoutumiseen. Hieronta parantaa lihasten ja sen seurauksena koko kehon aineenvaihduntaa. Kuona-aineiden poistuessa lihaksen palautuminen nopeutuu. Hieronnalla nopeutetaan palautumista sekä fyysisestä että psyykkisestä rasituksesta. Tavoitteena on myös ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä. 

Hierontahoidoissa ja -tekniikoissa hyödynnämme fysioterapeuttista ammattitaitoamme sekä laajaa ja monipuolista lisäkouluttautumistamme tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Intialainen päähieronta

Uutena hemmotteluhoitona palveluvalikoimassamme on nyt myös intialainen päähieronta, johon henkilökunnastamme Maija ja Henna ovat kouluttautuneet. 

Intialainen päähieronta rentouttaa koko kehoa, laukaisee jännityksiä ja tehostaa päänahan verenkiertoa. Hoito virkistää mieltä ja tuo ihanan rentoutus hetken arjen keskelle. Intialaisessa päähieronnassa hoidettava istuu tuolilla. Hieronnassa käsitellään niska-hartia-aluetta, olkavarsia, päänahkaa, kasvoja ja korvalehtiä. Hoidossa ei käytetä öljyä tai muita väliaineita.